Хіти тижня. У Британії зухвала мавпа роздягнула туристку (відео)

Ця нахабна мавпа майже оголила груди туристки, коли приспустили її топ, піднімаючись на дівчину.

Ілюстрація: ЗМІ

Легко вдягнувшись, Бріттані Боумен вирушила з друзями в місто Чіангмай в Таїланді, відоме своїми мавпами. Вона навіть не припускала, що її чекає, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Во время посещения очередного памятника жительница Лос-Анджелеса позволила маленькой обезьяне попасть на свою ногу и подняться на шорты.

Пытаясь выбраться на плечи девушки, обезьяна схватила топ Бриттани и почти обнажила грудь девушки, прежде чем туристке все же удалось соблюсти приличия.

Бриттани заявила: "Это заставило всех нас истерически смеяться, почти до слез. Я так испугалась, когда обезьяна прыгнула на меня, даже не подумала, что она приспустила мой топ ".

"Владельцы животного сказали, что она, видимо, искала грудное молоко. Все произошло так внезапно, я очень рада, что мы сняли этот момент на камеру".

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...