Хіти тижня. У Дніпрі в калюжі крові знайшли мертвою 17-річну дівчину

Слідів насильства на тілі померлої правоохоронці не виявили.

У неділю, 17 березня в Дніпрі на Запорізькому шосе знайшли мертву 17-річну дівчину, яка лежала на землі в калюжі крові. Її виявив перехожий, передають Патріоти України з посиланням на Днепр вечерний.

За інформацією поліції, пізно вночі близько 2:00 чоловік повертався додому з роботи. Біля під'їзду він побачив дівчину, яка лежала на землі обличчям вниз і не подавала жодних ознак життя.

Слідів насильства на тілі померлої правоохоронці не виявили. Попередньо, 17-річна дівчина наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки. За непідтвердженою інформацією, в її телефоні було листування зі знайомим, де вона говорила про свої наміри. Що саме стало причиною для такого вчинку – невідомо.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...