Хіти тижня. "У гостях у Санти": Голі Бабкіни дуріють у снігу (фото, відео)

Відомий український музикант Сергій Бабкін, який разом з дружиною Сніжаною та дітьми зустрів Новий рік у Лапландії, порадував яскравими зимовими фото.

Прихильник здорового способу життя, співак показав в мережі, як вони з дружиною зміцнюють здоров'я - після гарячої лазні пара дуріє в снігу. При цьому, оголені Сергій і Сніжана сидять в снігу, прикриваючись лише тільки віниками, передають Патріоти України.«Праздник души и тела», - написав музикант під фото, на якому Сніжана сидить у нього на руках.

Дружина співака зізналася, що вони з Сергієм давно є фанатами лазні. Це не тільки задоволення для душі і тіла, але ідеальний початок року.«Снежно-сказочное начало года! С Новым Годом, дорогие! Мы с Сергеем Бабкинм — фанаты бани!» - сказала Сніжана.
Також Сергій показав екстремальне відео, на якому він закопаний в замет. Подружжя весело граються і регочуть, поки Сніжана закопує чоловіка в сніг.
«С Новым Годом, Ребята! Идите в баню! Снежана Бабкина, твой смех- 80% успеха этого видео», - підписав Сергій веселий ролик.
Шанувальники прийшли в захват від сімейних традицій Бабкіних і засипали їх компліментами. «Балдею от вас», «В здоровом теле неиссякаемый дух. С легким паром замечательную семью!», - писали в коментарях.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...