Хіти тижня. У Греції кинули за грати вокаліста відомого українського гурту

У нейтральних водах судно затримала грецька поліція.

Фото: ЖЖ

У Греції затримали вокаліста і трубача франківського гурту Familia Perkalaba Сергія Шваюка, його звинувачують у перевезенні нелегальних мігрантів, повідомляють Патріоти України.

За словами продюсера групи Олега Мох Гнатова, його намагається витягнути з в’язниці юрист Ігор Руденко. Відомо, що разом з музикантом був заарештований ще один українець - коваль за фахом. Обидва українці були працівниками на іноземному судні. Як розповіла дружина Шваюка Людмила, вокаліст поїхав на роботу - йому запропонували місце в складі персоналу на судні.

"Судно йшло з Туреччини до Греції. На одній із зупинок на нього зайшли люди. Як виявилося потім - 60 нелегалів з Пакистану, їх повинні були доставити до берегів Італії. Чоловік нічого про це не знав. У нейтральних водах судно затримала грецька поліція", - розповідає дружина.

У результаті всю команду заарештували за перевезення нелегальних мігрантів. Українці знаходяться у в’язниці понад сім місяців. При цьому навіть не призначена дата суду. Затриманим навіть не забезпечили перекладача.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...