Хіти тижня. У хід пішло каміння: На кордоні України влаштували "грандіозну" бійку

Перед травневими святами на українському кордоні почався безлад. Люди повертаються в країну через пропускні пункти з країн Євросоюзу, влаштовуючи на кордоні бійки.

Напруженість виникла після того, як люди простояли в черзі, абсолютно не рухаючись кілька годин, - передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Зокрема, сотні людей простоюють в черзі на пропускному пункті Шегині-Медика. “Сотні людей застрягли але кордоні з Польщею на пішому переході в пропускному пункті Шегині-Медика. Після 4-5 годин стояння в черзі перед польським контрольно-пропускним пунктом, ще велика черга людей чекає їх перед українським”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що з-за черг багато запізнилися на потяги.

У мережі повідомляють, що через складну ситуацію у людей вже не витримують нерви. «На нейтральній смузі між польським та українським пунктами немає взагалі нічого, навіть туалетів. У людей не витримують нерви: доходить до бійок, в хід нібито пішли камені, повідомляють про зламаний паркані, через який люди намагаються дістатися туалету», – розповів очевидець подій Віктор Корбут.

Опублікував: Олег Устименко

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...