Хіти тижня. У Кропивницькому бійці АТО "покарали" маршрутника, який образив матір загиблого героя (фото, відео)

Переляканий хам намагався все списати на жарт над осиротілою за сином-героєм жінкою. Каже, що насправді не викидав у вікно її документи...

В Кропивницькому заступилися за маму загиблого бійця АТО. Фото: ugorod

В Кропивницькому бійці АТО вирішили заступитися за маму загиблого учасника АТО та провчити водія-жартівника, повідомляють Патріоти України з посиланням на Утренний город.

Вчора близько півсотні учасників АТО прибули на підприємство “Автолегіон-Варванської Ю.В.” для спілкування з директоркою та водієм марштутки №134, який цього дня невдало "пожартував" над матір’ю загиблого в зоні АТО бійця. При появі біля свого автобусу людей в камуфляжі водій одразу почав викрикувати свою версію події та заперечувати, що викидав посвідчення за борт маршрутки, а просто вирішив пожартувати і сказав, що воно викинуте через вікно. Дружина загиблого Тамара Григорян в телефонній розмові розповіла, що водій навіть порадив матері йти шукати посвідчення на вулиці.

"Сьогодні мама вирішила проїхати в маршрутці, показала посвідчення. Він його вихватив з рук, почав сміятися та сказав, що викинув його. Каже: "Ідіть та заберіть його на вулиці". Я не розумію, над чим тут сміятися. Що в неї син загинув?" - розповіла Тамара Григорян.

За невдалий жарт водія на підприємстві гості пропонували декілька шляхів розв’язання конфлікту, один з яких відшкодування моральної шкоди матері та відвідування в Бобринецькому районі сім’ї та могили Ігіта Гаспаряна. Водій на цю пропозицію погодився. Ззнайшов гроші, та бійці разом з водієм попрямували на Бобринеччину.

Керівництво підприємства дії свого підлеглого засуджує. Директорка автопарку пообіцяла негайно розглянути питання подальшої роботи водія на посаді.


Опублікував: Інна Мартинчук

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...