Хіти тижня. У Києві актор Зеленського побив співмешканку і виставив у соцмережі фото

Олена Савченко підтвердила факт свого побиття, тож тепер відкрито кримінальну справу.

В'ячеслав Кошелєв. Фото: соцмережі.

У Києві актор серіалу "Свати-6" та столичного академічного театру на Липках В'ячеслав Кошелєв побив свою співмешканку і похвалився цим на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Постраждалою виявилась Олена Савченко, яка підтвердила факт свого побиття, тож тепер відкрито кримінальну справу. "І ось як я її прикрасив, нехай подякує, що не задушив подушкою, нехай тепер полежить в нейрохірургії, подумає", – написав актор під одним з фото з жінкою.

Ситуацією обурився народний депутат України Борислав Береза. Так, він закликав керівництво поліції зайнятися цією справою. У коментарях під дописом Берези нардеп Ольга Червакова написала, що вже зв'язалася з жінкою на фото. Водночас екс-омбудсмен Валерія Лутковська зазначила, що "без бажання жертви розібратися з кривдником буде важкувато".

Зазначимо, що згодом Кошелєв видалив усі фото і опублікував натомість інше повідомлення: "Всім привіт! Я розлучився з дружиною, вона мстить за розлучення. Нє*іг кидатися з ножем, коли психуєш!"

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...