Хіти тижня. У Києві націоналісти перешкодили проведенню акції проросійській організації (фото)

Активісти націоналістичного руху «С14» завадили проросійській організації «Сила добра» вшанувати пам’ять українського радянського актора і режисера Леоніда Бикова.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор «С14» Сергій Мазур, передають Патріоти України.

«Знайомтесь. «Сила добра» вшановує Бикова. Нова сепарська організація. Адепти «хватит бомбить Донбасс» та «гражданская война» вирішили вилізти на публіку. Намагаються легалізуватись для подальших шабашів. Уже анонсують мітинг під Ватутіним, потім 1 і 9 мая, далі за мір, протів войни. Нікому не треба пояснювати чим це загрожує?» – написав він.

Активіст повідомив, що «сьогодні все вийшло дуже унило та малочисельно, крім (Ірини, – ред.) Бережної та тітушні нікого не було».

Він також нагадав, що у 2014 році Бережна вже організовувала акцію проти української армії.


Опублікував: Олег Устименко

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...