Хіти тижня. "У Києві провели олімпіаду і кращих запросили до себе": Зірка ''95-го Кварталу'' пояснила навчання сина в Москві (відео)

У ВНЗ Москви Казанін-молодший нібито потрапив у результаті олімпіади.

Степан Казанін

Український гуморист, учасник студії "Квартал 95" Степан Казанін прокоментував навчання свого сина в одному із ВНЗ Москви. Там, як розповів комік в інтерв'ю телеведучій Каті Осадчій і програмі "Світське життя", студент вивчає математику, передають Патріоти України.

"Ні, не зовсім. Це Москва", — коротко відповів Казанін на запитання ведучої про місце навчання сина.

У ВНЗ Москви Казанін-молодший нібито потрапив у результаті олімпіади. "Ні. Так сталося, що в Києві зробили олімпіаду, і кращих запросили до себе", — пояснив він.

Заважати планам сина, як зазначив гуморист, він не збирався. "Як я можу заважати? Нехай щастить!" — додав Казанін.

Джерело: 1+1

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...