Хіти тижня. У Києві жорстоко побили продюсера відомого українського телеканалу (фото, відео)

У ніч на середу, 4 квітня, в Києві група молодих людей побила і пограбувала продюсера телеканалу "Україна", після чого спробувала пограбувати супермаркет і напала з ножем на охоронців.

Інцидент трапився близько 01:00 на вулиці Гната Юри, 6, - у супермаркеті затримали групу з хлопців і дівчат, які напали на охоронців з ножем, коли ті намагалися перешкодити крадіжці товару з магазину. Почалася бійка, розбилися пляшки, і один з нападників порізав обличчя об скло. Під час оформлення правоохоронці встановили, що зловмисники підходять і під орієнтування про побиття чоловіка на зупинці неподалік, - передають Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

Потерпілий на зупинці розповів, що є продюсером телеканалу "Україна" і близько 00:30 йшов додому, коли на зупинці на нього напала група людей, які почали мовчки його бити, після чого забрали мобільний і гроші, і втекли з місця подій. Чоловік повернувся до редакції телеканалу, де викликали патрульних і медиків. У нього зафіксували безліч ушкоджень: струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, рвану рану верхньої губи і травму грудної клітини.

Попередньо, потерпілий впізнав зловмисників. Підозрювані затримані, всі учасники інциденту дають свідчення. З'явилися фото і відео з місця подій:

Опублікував: Олег Устименко

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...