Хіти тижня. У мережі показали нове поселення ромів у столиці (фото, відео)

У Києві на Центральному залізничному вокзалі облаштувалася група ромів.

Вони з речами сиділи прямо на асфальті в зоні відпочинку поруч із першою колією, повідомили в групі "Інформатор Київ" у Facebook, передають Патріоти України.

На момент зйомки автор відео нарахував близько 20 людей. Як розповіла одна з ромок, вони недавно приїхали до Києва з Донецька. На питання кореспондента про те, чи пов'язані вони якось з поселенням на Південному вокзалі, вона відповіла негативно і сказала, що вони між собою ніяк не спілкуються.

"Ми про них нічого не знаємо. Ми ось сидимо, чекаємо свій потяг і їдемо", - повідомила жінка.

Схожу інформацію на відео розповів і інший "поселенець". "Ті роми з Закарпаття, а ми з Донецька. Хотіли тут роботу знайти, але не вийшло поки", - розповів він.

Також чоловік пояснив, що вони збираються повернутися назад до Донецька і шукати роботу там. Як зазначив автор відео, 11 червня з Південного вокзалу вигнали табір ромів. Він припустив, що це саме вони і влаштувалися поруч із коліями.

Опублікував: Олег Устименко

Годі "пишатись": У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати російські триколори біля радянських меморіалів

вівторок, 7 травень 2024, 22:42

У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати біля радянських меморіалів російські прапори, георгіївські стрічки та символи, які прославляють російсько-українську війну. Про це повідомляє RBB24 з посиланням на берлінську поліцію, передають Патріоти У...

Українки винайшли новий спосіб сховати своїх чоловіків від мобілізації (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 22:27

В Україні деякі жінки йдуть служити у ЗСУ, щоб домогтися відстрочки від мобілізації для своїх чоловіків. Про це розповідається на сторінці Адвокатської агенції "Пані в законі", передають Патріоти України. "Дзвонила жінка і питала - якщо вона піде служи...