Хіти тижня. У мережі розгорівся скандал через випадок у відомому українському супермаркеті (відео)

Користувачів інтернету обурив інцидент у супермаркеті в Рівному, де у покупця двічі зняли з картки гроші на касі за один товар.

"Сьогодні мене зробили в "Новусі". Сенс на відео. Міг би ще хвилин двадцять потріпати їм нерви, але собака була в машині, а на вулиці спека. "Новус"!!! Будьте обережні", - заявив користувач під ніком Duncan MacLeod на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що ролик активно коментують у мережі.

"У терміналі є функція повернення. Все вирішується на місці", "Дзвони в банк, блокуй платіж", - пишуть в інтернеті.

Незабаром автор посту повідомив, що в банку пообіцяли, що гроші йому повернуть. Але якщо магазин їх знову запросить, їх знімуть. Тоді потрібно буде повторно дзвонити в банк.

Опублікував: Олег Устименко

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...