Хіти тижня. У мережі розповіли про смерть знаменитої актриси театру і кіно

У місті Нижній Тагіл, Росія, померла відома актриса театру і кіно, народна артистка РФ і перша дружина легендарного барда Володимира Висоцького Іза Висоцька.

Артистка померла у віці 81 рік через проблеми зі здоров'ям. За словами її колег, смерть Висоцької не була нещасним випадком. Про це повідомили на сторінці Нижнетагильского драматичного театру в Facebook, передають Патріоти України.

"Нет слов, чтобы описать наше горе. Этим утром ушла из жизни народная артистка России Иза Высоцкая. Прощайте, удивительная, блистательная Иза Константиновна!" - зі скорботою написали в соціальній мережі.

"Сегодня не стало Изы Константиновны Высоцкой. Она скончалась в 05.30 утра у себя дома. Вероятнее всего из-за проблем со здоровьем. Это не был несчастный случай. В этом сезоне она полноценно работала. В последний раз наш коллектив виделся с ней в четверг, 19 июня, на закрытии сезона. Здоровье ее часто подводило, но когда она выходила на сцену - танцевала и была очень яркой", - розповіли її колеги.

Відзначимо, Ізольда Костянтинівна Висоцька (до заміжжя - Мєшкова) народилася 22 січня 1937 року в Нижньому Новгороді. Під час навчання на третьому курсі школи-студії Московського Художнього театру, вона познайомилася з поетом Володимиром Висоцьким, який також навчався там. У 1957 році вони стали жити разом. Зіграли весілля в 1960-м, а в 1965-му розлучилися. Міняти прізвище Іза Костянтинівна не стала. З 1970 року вона працювала в Нижньотагільському драматичному театрі.

Опублікував: Олег Устименко

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...