Хіти тижня. У мережі вжахнулися від сучасного стану "Донбас Арени" в окупованому Донецьку (фото, відео)

На донецькому стадіоні "Донбас Арена", який із 2014 року перебуває в окупації, розбили вікна. Через це в конструкції з'явилася величезна діра, яку видно навіть із вулиці.

Скло могло тріснути через обстріли або снігопади, наслідки яких у місті ніхто не прибирає, припустив у своєму блозі донецький журналіст Максим Копачевський, передають Патріоти України.

"Ще з вулиці видно, що в скляних стінах стадіону є велика дірка. Бракує до 9 вікон. Що трапилося, куди вони поділися? Не зрозуміло. Чи то нові обстріли, чи через сніг щось трапилося? Через велике скупчення снігу на даху, до речі, скасували екскурсії. Сніг у місті практично не чистять, біля стадіону дороги в льоду. Снігопади цього року руйнують усе підряд на Донбасі: у Краматорську зупинка завалилася, в Ясинуватій – дах, у Горлівці – стіни цеху. Жах", – зазначив блогер.

За його словами, кафе й музей стадіону пустують, хоча переможні атрибути футбольної команди "Шахтар" поки залишилися. "На мій подив, у музеї збереглися завойовані командою кубки, а також головний трофей команди – Кубок УЄФА. Думав, це все давно поїхало з "Шахтарем". У фан-кафе був тільки я й обслуговуючий персонал. Дивився кліпи Рікі Мартіна і Насті Каменських, грав у настільний футбол. Правда, сам. Футбол у фан-кафе показують тільки вечорами. У музеї лежить книга з відгуками і побажаннями. Майже на кожній сторінці відвідувачі пишуть, що сумують за командою", – написав Копачевський.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...