Хіти тижня. У Москві помер культовий актор, який блискучо грав в "Іван Васильович змінює професію" і "Кавказькій полонянці"

За плечима цієї дивовижної та совісної людини тяжка війна в окопах Другої світової та бискуча кар1єра в кіно та театрі

9 березня в Москві (Росія) на 96 році помер актор Володимир Етуш. Про це повідомили в Театрі імені Вахтангова, де десятки років служив Володимир Абрамович, зазначають Патріоти України.

"Володимир Абрамович помер сьогодні о 12:30 в лікарні, куди його відвезли напередодні, в п'ятницю", - повідомив директор Театру ім. Вахтангова Кирило Крок.

За його словами, час і місце прощання з артистом стануть відомі пізніше.

Володимир Етуш народився в 1922 році. У 1940 році він вступив до тетрального училище імені Щукіна, але потім перервав навчання для служби на фронті.



Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...