Хіти тижня. У Москві помер культовий актор, який блискучо грав в "Іван Васильович змінює професію" і "Кавказькій полонянці"

За плечима цієї дивовижної та совісної людини тяжка війна в окопах Другої світової та бискуча кар1єра в кіно та театрі

9 березня в Москві (Росія) на 96 році помер актор Володимир Етуш. Про це повідомили в Театрі імені Вахтангова, де десятки років служив Володимир Абрамович, зазначають Патріоти України.

"Володимир Абрамович помер сьогодні о 12:30 в лікарні, куди його відвезли напередодні, в п'ятницю", - повідомив директор Театру ім. Вахтангова Кирило Крок.

За його словами, час і місце прощання з артистом стануть відомі пізніше.

Володимир Етуш народився в 1922 році. У 1940 році він вступив до тетрального училище імені Щукіна, але потім перервав навчання для служби на фронті.



Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...