Хіти тижня. У Підмосков'ї охоронець будинку побив чемпіона Європи з тайського боксу

Після побиття постраждалий написав заяву в поліцію.

Іван Пентка Фото:vistanews.ru

Багаторазовий чемпіон Росії, а також чемпіон Європи та володар Кубка світу з тайського боксу Іван Пентка постраждав від рук охоронця житлового комплексу в підмосковному Одинцово. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, Пентка виходив в магазин і забув ключі від хвіртки, яка розташована на вході в ЖК. Спортсмен вирішив просто перелізти через паркан, після чого попрямував до свого під'їзду.

Однак Пентку наздогнав охоронець ЖК, який зажадав у бійця пояснень. Спортсмен спілкуватися з охоронцем відмовився, після чого отримав удар в щелепу. Після побиття Пентка написав заяву в поліцію.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...