Хіти тижня. У Росії безглуздо загинула 15-річна чемпіонка (фото)

Безглуздий випадок обірвав життя 15-річної чемпіонки Росії з панкратіону Ірини Рибникової. У себе вдома дівчина приймала ванну, взявши з собою смартфон, який поставила на зарядку, повідомляють Патріоти України.

У якийсь момент пристрій з подовжувачем впав у воду, і дівчину вдарило струмом, через що вона загинула. Це попередня версія, оскільки розтин тіла, за результатами якого повинна бути встановлена причина смерті, ще не проведено.

Як розповідають друзі дівчини, вона була з благополучної, доброї сім'ї, де її любили і цінували, пишалися успіхами.

"Моя дитина шалено любила її і завжди кричала "няня". У серпні вона стала хрещеною для моєї маленької дочки, а зараз її вже немає... Серце розривається від втрати. Вдома тиша і порожньо без неї", - поділилася горем сестра покійної.

Всього два місяці тому Ірина Рибникова перемогла на першості Росії з панкратіону у ваговій категорії 57 кілограмів, що забезпечило їй місце в національній збірній Росії з цього виду спорту.

Панкратіон - відроджене давньогрецьке олімпійське єдиноборство. Цей вид бойових мистецтв дуже нагадує бої без правил, бійці можуть використовувати як удари руками і ногами, так і борцівські прийоми.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...