Хіти тижня. У Росії екстрено госпіталізували відому радянську актрису

Відому радянську і російську актрису Ніну Русланову екстрено госпіталізували з травмою голови в одну з московських клінік.

Відомо, що серйозну травму голови народна артистка отримала вдома. Ніна Русланова впала у власній квартирі і отримала сильний забій, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Ніна Русланова

Завдяки тому, що актриса перебувала вдома не одна, медичну допомогу вона отримала швидко. Родичі викликали медиків. Після огляду лікарі діагностували у Русланової відкриту рану волосистої частини голови і запідозрили струс мозку.

Ніна Іванівна Русланова народилася 5 грудня 1945 року в місті Богодухів Харківської області. Виховувалася в дитячому будинку. Закінчила Театральне училище ім. Щукіна. Її дебют у кіно відбувся в 1967 році. Русланова знялася у фільмі Кіри Муратової "Короткі зустрічі". Володарка численних кінонагород. Відома своїми ролями в таких фільмах, як "Іронія долі, або з Легким паром!", "Собаче серце", "Про що говорять чоловіки", а також популярні серіали "Моя прекрасна няня", "Татусеві дочки" та інші. Всього на рахунку артистки 72 фільму.

Опублікував: Олег Устименко

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...