Хіти тижня. У Росії помирає легендарний радянський актор

Варто нагадати, що Валентин Гафт довго утримувався від нападок на Україну, з котрою пов'язане його дитинство, перш ніж піддався тиску кремлівської пропаганди.

В.Гафт. Фото: ЗМІ

Валентин Гафт вмирає. Він не встає з інвалідного крісла і вже почав втрачати пам'ять, повідомляють Патріоти України. Про це рідні відомого актора розповіли у випуску програми «Зірки зійшлися» опублікованому на YouTube.

Кореспонденти програми прийшли в гості до 82-річного Гафта і застали його в інвалідному кріслі. Сам актор розповів, що став себе гірше почувати, так як «перевантажився, перестарався». Він зазначив, що за останні місяці лежав у трьох або двох лікарнях. Гафт пояснив, що у нього болять спина і хребет.

Лікарі підозрюють, що у актора розвивається хвороба Паркінсона.

За словами Гафта, він просить, щоб його запршували в нові проекти, тому що живе цим і хоче працювати. «На сцені не відчуваєш болю, багато артистів вмирають на сцені, таке щастя», - зазначив він.

Три роки тому акторові зробили операцію на серці, а потім ввели в стан медикаментозної коми. Через деякий час стан Гафта покращився, він повернувся до роботи в театрі. У грудні минулого року Гафт переніс операцію. Він звернувся за медичною допомогою через болі в руці.

Опублікував: Інна Мартинчук

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...