Хіти тижня. У Росії раптово пішов із життя Лавров

Актор Олег Лавров хворів на цукровий діабет і кілька днів тому впав у кому.

Олег Лавров. Фото: соцмережі.

У РФ нa 71-му році життя помeр нaрoдний aртиcт Рocії Oлeг Олексійович Лaврoв, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Він навчався на режисерському факультеті в Московському інституті культури. Після навчання він служив в армії, працював у Палаці культури на батьківщині в місті Кімри, потім в обласному театрі драми Москви.

З 1975 року Олег Лавров служив актором у Кімрському державному театрі драми і комедії, з 1991 року був головним режисером театру, з 1994 року – художнім керівником.

Як режисер артист здобув популярність завдяки постановкам “Циліндр”, “Вишневий сад”, “Мольєр”. Його постановка “Блоха” отримала нагороду за найкраще стильове рішення на Всеросійському театральному фестивалі, який проходив у Вологді.

Три скликання поспіль Олег Лавров представляв Кімри в Громадській палаті Тверської області, був членом комісії з науки, освіти та культури (2009-2018). За багаторічну творчу діяльність та значний особистий внесок у розвиток культури Тверській області удостоєний почесного знака губернатора Тверської області «Хрест святого Михайла Тверського» (2012).

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...