Хіти тижня. У США знайшли труп "двійника" лохнеського чудовиська

Таємничу істоту було знайдено в національному заповіднику "Острів Вольф", Джорджія, США. Її виявили батько (Джефф Уоррен) і син, які плавали на човні неподалік.

Фото: ЗМІ

У США був знайдений труп невідомої тварини, яка зовні нагадує лохнеське чудовисько, повідомляють Патріоти України.

Спочатку очевидці вирішили, що з води на берег викинуло останки тіла тюленя. Коли вони підібралися ближче, побачили, що туша не була схожа на якусь з відомих істот. Двоє чоловіків зробили кілька фотографій, які тепер обговорюють вчені.

Знайдена істота виглядала дивно: з плавниками, довгою шиєю і маленькою головою. Саме такі риси характерні для образу знаменитого лохнеського чудовиська.

Експерти, які зайнялися вивченням знахідки поки не поспішають виносити вердикт щодо походження загадкового створіння. За словами директора американської Служби охорони риб та диких тварин, деякі морські істоти, розкладаючись, можуть набувати вигадливих форм, що нагадують нам доісторичних тварин, отож цим непізнаним чудовиськом могла виявитися звичайна акула.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...