Хіти тижня. У свій день народження: Загинув відомий український спортсмен

Відомий український спортсмен, один з кращих гравців американського футболу, ресивер клубу "Київ Кепіталс" Тарас Подольчак загинув у день свого народження.

Тарас Подольчак

Про це повідомили в групі клубу "Київ Кепіталс" у Facebook, передають Патріоти України.

"У нашій команді сталося горе, трагічно загинув ресивер Тарас Подольчак. Співчуваємо рідним і близьким. Спочивай з миром, Тарас. Любимо і пам'ятаємо", - сказано в повідомленні.

Більш детально про обставини загибелі спортсмена написала заступник директора Національного авіаційного університету Олена Харченко. Вона повідомила, що Тарас Подольчак був випускником цього університету. "Літо з жахливою стабільністю забирає молодість. Учора не стало одного з наших випускників. Назавжди в пам'яті! Тарас відзначав свій День народження на пляжі в компанії друзів. Під час відпочинку він з товаришами вирішив скупатися, хлопці почали стрибати з пірса. При черговому стрибку потерпілий не сплив. З дна озера його дістали гості. Проводили реанімацію більше 40 хвилин", - написала Харченко.

Загиблому Тарасу Подольчаку виповнилося 24 роки.

Опублікував: Олег Устименко

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...