Хіти тижня. "Україна нічого нам не винна": У росЗМІ визнали, що глава Росії Володимир Путін і його імперські прагнення зазнали фіаско

Україна довела свою самостійність. А чи можуть росіяни сказати, що п'ять років життя без України змінили хоча б стан умів? Привчили не залежати від України? Допомогли відчути самих себе громадянської нацією? На ці питання відповів російський журналіст.

Україна нічого не винна Росії, за п'ять років "небратського" існування країна довела свою самостійність і виросла. Про це йдеться у блозі російського журналіста Сергія Шеліна на сайті "Росбалт". Таким чином, у РФ визнали, що глава Росії Володимир Путін і його імперські прагнення зазнали фіаско, передають Патріоти України.

"Національна незалежність — не зрада. Це право нації, якщо нація усвідомила себе такою... І головне: Україна, хороша вона чи погана, нічого нам не винна. Це інша країна. Вона живе своїм розумом і для себе, а не для нас . Не думаю, що п'ять років життя без Росії пройшли для неї даремно, але вже це вирішувати її громадянам", – сказано в публікації.

Скріншот статті / Росбалт

При цьому наголошується, що українська армія стає з кожним днем сильнішою.

Скріншот статті / Росбалт

"І головне: Україна, хороша вона чи погана, нічого нам не повинна. Це інша країна. Вона живе своїм розумом і для себе, а не для нас. Не думаю, що п'ять років життя без Росії пройшли для неї даремно, але вже це вирішувати її громадянам.

А чи можуть росіяни сказати, що п'ять років життя без України змінили хоча б стан умів? Привчили не залежати від України? Допомогли відчути самих себе громадянської нацією — ну хоч у глибині душі? Непогано, якщо так, але я ось сумніваюся", – йдеться у блозі.

Скріншот статті / Росбалт

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...