Хіти тижня. "Україна позбулася ще одної гниди": Скандальний танцівник Полунін отримав громадянство РФ (фото)

Паспорт видали в Москві 29 жовтня.

Сергій Полунін

Відомий танцівник українського походження Сергій Полунін отримав громадянство Російської Федерації. Він виклав фотографію нового паспорта в своєму Instagram і заявив про підтримку політики президента Росії Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Паспорт видали в Москві 29 жовтня.

"Росія для мене завжди була і є добром. Я дуже щасливий стати громадянином Росії і прийняти позицію проти злих і безсовісних людей, які створюють революції і війни в Україні, Грузії та інших країнах", – заявив Полунін.

"Правда за Росією", – вважає він.

На думку танцюриста, "добро і любов повинні бути такими ж агресивними і цілеспрямованими проти зла, яке вбиває людей і руйнує країни".

"Моя підтримка Володимиру Путіну, який не продав свою країну і підтримує свій народ. Не можу уявити, наскільки важко він працював і наскільки складно йому було", – заявив Полунін.

"Ви – інший, ніж багато лідерів. Правда за вами", – додав він.

Сергій Полунін народився 20 листопада 1989 року в Херсоні. У 13 років переїхав до Лондона, де навчався у Школі Королівського балету.

З 2007-го до 2012 року Полунін був запрошеним прем'єром Королівського балету в Лондоні і мав великий успіх.

З 2012 року він виступав у російських театрах.

У 2016 році Полунін став запрошеним солістом Баварського державного балету в Мюнхені.

Танцівник також відомий за біографічним фільмом про нього режисера Стівена Кантора.

Крім того, в 2017 році Полунін зіграв роль у стрічці "Вбивство у "Східному експресі", а в 2018-му виконав епізодичну роль у фільмі "Червоний горобець".

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....