Хіти тижня. Українська телеведуча перестала приховувати роман з російським співаком (фото)

Регіна Тодоренко опублікувала фото з Владом Топаловим в соцмережі.

Регіна Тодоренко відсвяткувала свій День народження з Владом Топаловим в Лондоні. Фото: СоцмережіУкраїнська співачка та колишня ведуча програми "Орел и решка" Регіна Тодоренко перестала приховувати роман з російським співаком Владом Топаловим, повідомляють Патріоти України.

Знімок з ним опублікувала в Instagram. Разом святкують день народження Тодоренко у Лондоні. "Сфоткалася з фанатом", - підписала вона світлину, додавши смайлики у формі серця і пару, що тримається за руки.

Топалов також поділився кількома фотографіями з Лондона. Під однією з них написав, що у британській столиці святкує день народження "важливої" для нього людини.

Чутки про стосунки Тодоренко з російським співаком з'явилися у січні після того, як вони зіграли закохану пару в спектаклі "Заклади дружину в ломбард".

Опублікував: Інна Мартинчук

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...