Хіти тижня. Українська земля стала їм бетоном: На Донбасі знайшли безславний кінець ватажок "ДНР" та снайперська пара російських загарбників (відео)

"200 бригада" російських найманців на Донбасі отримала чергове "поповнення"...

Відповідні фото і відео в соцмережах опублікував офіцер ЗСУ і блогер Анатолій "Штірліц" Штефан, передають Патріоти України.

"На одній з дільниць фронту активізувався снайпер противника. Умілими контрдіями він був ужалений воїном ОС. Окупанти намагалися його відразу врятувати, але у них це не вийшло, як і врятувати другого номера зі снайперської пари російських загарбників", - написав він.

Також "200 бригада" 28 лютого поповнилася черговим бійцем. "Скіф" Олександр Миколайович - командир роти 11 омсп "Схід" окупаційних військ.

Все буде Україна і перемога за нами!

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...