Хіти тижня. Український Давид проти латиноамериканського Голіафа: Ломаченко в драматичному поєдинку вирвав нокаутом титул чемпіона світу WBA у важчій ваговій категорії (відео)

30-річний українець, нокаутувавши 32-річного Хорхе Лінареса, став чемпіоном світу в трьох вагових категоріях всього за 12 поєдинків - це абсолютний рекорд

Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) відібрав титул чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі у Хорхе Лінареса (44-4, 27 КО КО) з Венесуели, з гордістю повідомляють Патріоти України. Супербій відбувся у ніч з 12 на 13 травня в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden. Колосальна перевага суперника в антропометрії і масі (в ніч бою вага Ломаченко - 62,6 кг / Лінареса - 69 кг) українець компенсував швидкістю, рухливістю і неймовірною функціональною підготовкою.

У 2-му раунді Ломаченко відзначився відмінною комбінацією - спершу обробив корпус Лінареса, а потім пробив аперкотом в голову. Венесуелець намагався утримувати українця на дистанції джебом, але той здорово скорочував відстань.

З 4-го раунду Лінарес почав збирати колекцію попереджень від рефері за брудні прийомчики: удари нижче поясу, по потилиці, за захоплення рук. Латиноамериканський чемпіон втомився і почав сповільнюватися, а в кінцівці 5-го раунду Ломаченко остаточно заволодів перевагою.

У кінцівці 6-го раунду Ломаченко несподівано пропустив правий прямий і опинився в нокдауні. Спроб завершити бій достроково Лінарес не робив.

Кілька наступних раундів пройшли переважно в позиційній боротьбі з мінімальною перевагою українця, а в 9-му раунді краще був Лінарес. У 10-му раунді бій завершився - град атак українця і хук по корпусу перекинув Лінареса на кинувся. Сил продовжити поєдинок у венесуельця не залишилося.

Кілька яскравих моментів бою:

Повне відео бою:

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...