Хіти тижня. Український курорт "Буковель" потрапив у гучний скандал: "Як у Москві!"

У мережі також нагадали, що співвласником курорту є нардеп і кандидат у президенти України Олександр Шевченко.

У буфеті українського курорту "Буковель" склянка компоту коштує 50 грн. У мережі обурилися подібними цінами і порівняли їх із московськими.

Фотографію з кафе "Буковеля" оприлюднив на своїй сторінці у Facebook адвокат Ігор Сєрков. Він також наголосив що співвласником курорту є нардеп і кандидат у президенти України Олександр Шевченко.

"Друзі, Ви його знаєте. Його рекламу по всіх каналах постійно демонструють — у вишиванці, у колі сім'ї і простих людей розповідає, як у кілька разів знизить ціни на продукти харчування, як підвищить соціальні стандарти, як чинна влада грабує простих українців. Подивіться, будь ласка, на фото і зверніть увагу на "народну" ціну компотику у скромному буфеті курорту "Буковель" і зробіть висновки самі...", — написав Сєрков.

Ситуація викликала хвилю злості в мережі. Багато хто поскаржився на той факт, що за таких цін відпочивати українцям дешевше за кордоном, ніж у рідній країні.

"А я думаю, звідки у нього такі гроші для такої реклами, а він такі ціни здирає з людей і туристів! Дуже "порядний" кандидат у президенти!!!", "Ну так все правильно! Якщо є гроші на поїздку в "Буковель", то 50 грн — це мізер для таких людей!", "Я у них каву пив за 50 грн у 2012 році. Цікаво, скільки зараз вона коштує"," Є гарна приказка — у кого немає грошей на "Буковель", їдуть в Австрію кататися" , "Ціни як у Москві", — написали у коментарях.



Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...