Хіти тижня. "Українцям потрібна стабільність": Зеленський зухвало відповів на звинувачення Тимошенко (відео)

Відео-пародію можна вважати відповіддю Володимира Зеленського на вчорашню заяву Юлії Тимошенко про те, що комік є небезпечним експериментом, який відтягує на себе голоси.

Зеленський висміяв Тимошенко. Ілюстрація: соцмережі.

Кандидат в президенти України і художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський опублікував чергове відео, яким порадував своїх прихильників і шанувальників. Ролик з'явився на сторінці головного коміка країни в Instagram, передають Патріоти України.

Відео зроблено в якості пародії на програму «Розсміши коміка». У ній учасники змагаються в мистецтві штуки і смішать зал і ведучих. За це їм належить грошовий приз. У ролику, який опублікував Зеленський замість учасників говорять президент Петро Порошенко, кандидат в президенти Юлія Тимошенко та мер Києва Віталій Кличко. При цьому після кожної фрази цих чиновників Зеленський заливисто сміється, а також чути сміх аудиторії за кадром.
Тимошенко заявила, що Зеленський як президент буде небезпечним експериментом на українцях, яким необхідна стабільність і впевненість у завтрашньому дні. Юлія Тимошенко заявила, що необхідно думати, кого вибирати на посаду президента, так як на 29-му році незалежності український народ може опинитися в прірви через експерименти. Тому, на її думку, варто вибирати досвідчених політиків і не експериментувати. Про це лідер партії Батьківщина заявила під час своєї прес-конференції.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...