Хіти тижня. "Украина - это злокачественная опухоль. Европа ставит холопов в стойло": Відома українська журналістка цинічно принизила свою державу і її громадян (відео)

“Холопов - в стійло”, ось так висловилася журналістка в ефірі росТБ, назвавши Україну “злоякісною пухлиною”.

Ілюстрація: ЗМІ

У програмі “Місце зустрічі” обговорювалиcя стосунки країн, повідомляють Патріоти України.

Мова йде про українську журналістку Олену Бойко, яка в ефірі пропагандистської програми “Місце зустрічі” назвала Україну “злоякісною пухлиною”, яка знаходиться під контролем Європи. Це досить гучна заява, вона пролунала на момент обговорення взаємин України з Польщею та іншими європейськими країнами.

З цього приводу Бойко висловилася наступним чином: - "справа в тому, що Європа все терпіла і на все закривала до пори до часу поки вона не побудувала антіроссію. Коли вона переконалася, що Україна - це антіроссія, отримане новоутворення, яке я особисто вважаю злоякісною пухлиною, вона (Європа - ред.) просто строїть. Так, вона диктує Україні, хто буде героєм, а хто не буде. Вона диктує, як їм жити і кого їм вибирати. Вона просто-напросто холопів ставить в стійло".

Пропонуємо вашій увазі відео ефіру програми “Місце зустрічі”.

Зверніть увагу, як Бойко підсумувала значення нашої країни. Вона міркує у наступному ключі: - “В остаточному підсумку Україна для всіх цікава лише як територія, населена дешевою робочою силою. Більше нікому вона ніяк не потрібна”.

Цікава думка першого заступника голови комітету у справах СНД нелегітимної Госдуми РФ Костянтина Затуліна. Він вважає, що “з таким відношенням до своє відповідальності ця держава просто не буде існувати тривалий час. Не буде, тому що вже Крим пішов, далі продовжиться в тому ж дусі. Не лише Донбас відійде, але й інші відійдуть”.

Опублікував: Тетяна Сокот

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...