Хіти тижня. Усе в крові: Шокуючі фото різанини у російській школі

У мережі показали перші фото з класу, в якому в Башкирії (Стерлітамак, Росія) учень Артем Тагіров влаштував різанину і пожежу.

Фото були викладені в Telegram-каналі MDK, передають Патріоти України. На них видно, що вся підлога залита кров'ю. Також можна спостерігати той самий ніж, яким хлопець і штрикнув вчительку і ще двох учнів.

Школяр, який влаштував різанину і пожежу в школі міста Стерлітамак (Башкирія, Росія) першій завдав удар педагогу, яка привела його за руку на урок. Йдеться про вчительку інформатики. 29-річна Катерина Першина в 2017 році стала "Учителем року".

За інформацією ЗМІ, учень спочатку її поранив, після чого облив бензином і підпалив. На даний момент педагог знаходиться в лікарні з важкими пораненнями. Їй проводять операцію.

У класі пізніше була знайдена пов'язка з нацистською свастикою. Хлопець її приніс з собою.

Опублікував: Олег Устименко

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...