Хіти тижня. Усик дав карколомну відповідь на запитання, чий Крим

Український боксер заявив, що продовжує їздити в тимчасово окупований Крим до родичів , і спробував не ускладнювати життя ні собі, не їм.

Крим - "Божий", і його повернення в Україну "залежить від народу і Бога". Про це сказав український боксер-важкоатлет Олександр Усик, відповідаючи на питання, чий Крим, передають Патріоти України.
"Божий. Це по-справжньому", - підкреслив Усик, уточнивши, що у нього виникають асоціації, що "Крим - це його будинок".
Відповідаючи на питання, чи буде Крим де-факто українським, абсолютний чемпіон світу сказав: "Все залежить від народу і від волі Господньої ... Я намагаюся про це не думати, тому що думки заводять кудись далеко зазвичай".
Відповідаючи на питання, чи стала анексія для нього особистою трагедією, Усик сказав: "Дуже незручно їздити, якісь межі з'явилися, розбіжності між людьми, злість якась. Це катастрофа".
За його словами, на півострові залишилася сестра, інші родичі. Він уточнив, що недавно відвідував тимчасово окупований Крим. "Найулюбленіше місце в Криму - Місхор. Я часто туди їжджу і часто там відпочиваю", - додав Усик.
Джерело: 112 Україна

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...