У спеку завжди хочеться охолодитися чимось морозним, тому попит на морозиво злітає в рази. Однак цей продукт, як виявилося, в спеку якраз заподіює шкоди організму, стверджує гастроентеролог Мирослава Опришко, повідомляють Патріоти України.
"Влітку дуже поширені отруєння молочною продукцією - вона дуже швидко псується і проявляється це не відразу. Морозиво на перший погляд не несе ніякої загрози - вважається, що в холодному середовищі бактерії не розмножуються (це дійсно так). Однак при цьому не у всіх магазинах, правильно зберігають ці ласощі. Якщо морозиво підтануло і знову було заморожене - воно вже є потенційно небезпечним. Адже суперечки в таких умовах починають активно розмножуватися, що і може стати причиною отруєння ", - пояснила лікар.
До речі, та ж сама небезпека криється і в молочних коктейлях. Молоко, яке довго простояло на сонці або в спеці несе додаткові ризики. Тому варто зовсім відмовитися від покупки молочних коктейлів на вулицях і в кіосках.
Дослідники з Массачусетського технологічного інституту (MIT) та Каліфорнійського університету в Ірвіні довели, що штучний інтелект здатен змінювати людські спогади навіть тоді, коли люди знають, що бачать створений ШІ контент. Про це повідомляє Bloombe...
Міністр фінансів Фінляндії Рійкка Пурра з Партії справедливості цього тижня представила бюджетний проєкт на наступний рік. У ньому вона пропонує скасувати державні виплати муніципалітетам і регіонам добробуту, які отримують за надання послуг інтеграції...