Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
Більшість українських прізвищ мають зрозуміле походження - вони пов’язані з професією, родом занять, характером чи навіть зовнішністю предків, передають Патріоти України. Але є невелика група родових імен, які виділяються своєю загадковістю. Їхнє похо...
Обрізка дерев є важливою частиною догляду за садом, але її час має вирішальне значення для здоров’я рослин. Неправильно обраний період може призвести до зменшення врожаю, втрати декоративного вигляду чи навіть загибелі дерева, передають Патріоти Україн...