Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
У смартфоні В’ячеслава Зінченка, обвинуваченого в убивстві екснардепки Ірини Фаріон, правоохоронці виявили зображення проросійського характеру — зокрема з логотипом ФСБ і з нацистською символікою. Про це 26 червня повідомляє Суспільне з посиланням на і...
Опитування показало, що 68% українців не тримають кошти у банках, тому що взагалі не мають грошових заощаджень. Ще 25% опитаних висловили недовіру до фінансових установ. Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи «Рейтинг», передають Патріоти ...