Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
У Києві у мережі супермаркетів «Фора» з'явився незвичний для покупців товар – цілі соняшники з молодим насінням. На відміну від звичних олії чи смаженого насіння, цей продукт є справжнім сільським делікатесом, який не часто можна побачити на полицях су...
Більшість проблем із Windows спричиняє не сама система, а буденні промахи користувача. Вони допускаються типових помилок, які забирають час, нерви й інколи гроші. Про це пише PCWorld. Найгірше трапляється зненацька: вмирає диск, шкідник шифрує дані або...