Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
В Україні планують різко посилити відповідальність за порушення правил дорожнього руху, головним чином, завдяки суттєвому підвищенню штрафів. Але цілком імовірно, що нардепи, слідуючи за прикладом сусідньої Польщі, можуть запровадити систему штрафних б...
Тепер центри комплектування зможуть отримувати дані про місце проживання з демографічного реєстру, а навчальні заклади - зобов’язані передавати інформацію про випускників із медичним або військовим фахом. Також ТЦК матимуть доступ до паспортних і частк...