Хіти тижня. Увага, це отрута! Яке морозиво не можна їсти в Україні (відео)

Погана упаковка і неналежне зберігання можуть перетворити морозиво на небезпечну отруту.

Ілюстрація: podrobnosti.ua

Експерти радять не гнатися за дешевизною морозива, повідомляють Патріоти України.

В Україні цей продукт за державними стандартами розділений на 3 види: 4733 - морозиво з молочними жирами, 4734 - плодово-ягідне морозиво і 4735 - морозиво, що містить рослинні жири.

Корисним вважається 4733, де присутні рослинні жири, тільки молочні. Зазвичай це морозиво зберігається 10-12 місяців, але сьогодні на ринку присутні позиції, термін реалізації яких - 2 роки.

При цьому наголошується: чим довше зберігається морозиво, тим менше гарантій, що воно не зіпсувалося і не містить шкідливих бактерій.

Ще один небезпечний момент - погана упаковка. Неналежне зберігання може перетворити десерт на справжню отруту. "Вода, яка стоїть із залишками морозива, однозначно є сприятливим середовищем для розвитку мікроорганізмів, потрапляючи туди просто з повітря", - відзначають фахівці.

Експерти радять не купувати дешеве морозиво, так як воно гарантовано з великим вмістом пальмової олії замість натурального молока. Плюс - у дешевому морозиві і дешеві, а потім хімічні домішки, ароматизатори, барвники, стабілізатори смаку.

Високої якості морозиво - пломбір і вершкове. Гірше - це так зване морозиво з комбінованим складом сировини, там може бути пальмова, кокосова олія, інші замінники.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...