Хіти тижня. В Грузії помер кримінальний авторитет, батько відомої російської телезірки

У віці 78 років помер Кім Амоев. Він був батьком популярної російської телеведучої Ксенії Бородіної.

Ксенія Бородіна

За даними Telegram-каналу Super, Амоев помер 14 травня. Він довго хворів, кілька місяців тому його стан різко погіршився після смерті брата, передають Патріоти України.

У ЗМІ Амоева називали кримінальним авторитетом. Йому приписували спорідненість зі знаменитим злодієм в законі Дідом Хасаном, на поминках якого того затримали в 2013 році.
При цьому наголошується, що Бородіна не часто спілкувалася з біологічним батьком. Після розлучення її мати вийшла заміж за італійського бізнесмена. У той же час за два місяці до смерті батька Ксенія відвідала його батьківщину разом зі своїм чоловіком.
Опублікував: Олег Устименко

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...