Хіти тижня. "В Кремле мне сказали не засорять их медиапространство": Український балерун, татуйований портретом Путіна, позбувся роботи і матеріальної підтримки

Сергій Полунін заявив, що нібито завжди хотів займати нейтральну позицію, об'єднати всі сторони і "навчити світ любити".

Сергій Полунін. Фото: соцмережі.

Танцюрист балету Сергій Полунін, який раніше викликав скандал своїми гомофобськими і сексистськими постами в Instagram, а також підтримкою президента країни-агресора Володимира Путіна, втратив роботу, спонсорів і прихильність російської влади. Про це пише The Guardian, яка взяла інтерв'ю у танцюриста, передають Патріоти України.
"Поганий хлопчик балету втратив практично все - акторську і модельну роботу, виступи на Ted, спонсорів", - пише видання. У січні 2019 Паризька опера відмовилася від співпраці з Полуніним через його гомофобські, сексистські та спрямовані проти людей з надмірною вагою висловлювання.
Guardian отримала пропозицію від його менеджера про інтерв'ю, в якому Полунін хотів пояснити свою позицію. Він заявив, що завжди хотів займати нейтральну позицію, об'єднати всі сторони і "навчити світ любити", а пост про Путіна, від якого нібито виходить світло, написав після прогулянки в пустелі Катару в якості "маніфесту любові". Полунін говорить, що був здивований негативною реакцією своїх підписників.
Після публікації татуювання із зображенням Путіна на грудях Полуніну заборонили в'їзд в Україну. "Напевно він отримав якусь підтримку від Росії", - припускає автор інтерв'ю. "Ну, немає. Російська адміністрація сказала мені перестати забруднювати їх медіа-простір", - відповів Полунін.

Сьогодні танцюрист зосереджений на медитації, малюванні та хореографії. Він, за інформацією видання, отримав кілька ролей в балеті в Мюнхені та Лондоні. Також у Полуніна виникла ідея нового татуювання - напис "Спаси и сохрани" на плечах.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...