Хіти тижня. "Вы там охренили, что ли?": Лікар "Охмадиту" показала зарплату за травень (фотофакт)

Медик обурена, що працює на півтори ставки, але отримує мало.

Ілюстрація: ukrinform.ua

Лікар-гематолог Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" Софія Мацибох показала, яку зарплату вона отримала в цьому місяці. Так, працюючи на півтори ставки, доктор отримала зарплату в 5052,57 гривень, повідомляють Патріоти України.

"Загалом в цьому місяці: 1.5 ставки, 4 чергування (3 нічних, 1 добове), виконання обов'язків завідуючої відділення, і ще купа робочих принад. Висновок: моя заробітна плата за травень 2018 року 5052,57 гривень. Питання: ви там охриніли, чи що?!" - написала Мацибох в своєму Facebook.

Судячи з повідомлення, лікар має намір звернутися до суду, а не знову йти до головного лікаря, оскільки в бухгалтерії відповіли, що це його рішення.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...