Хіти тижня. В Україні розгорівся скандал через трансляцію по ТБ реклами з пропагандистом "ДНР" (фото, відео)

На українському телебаченні досі транслюється рекламний ролик, в якому знявся пропагандист проросійської терористичної організації "ДНР" Михайло Бовдуй.

Про це у себе у Facebook розповіла викладач вокальної школи Елеонора Борисова, яка раніше працювала з ним у Донецькому театрі опери та балету, передають Патріоти України.

"На українських телеканалах постійно крутять рекламу з Мішею Бовдуєм. Це мій колишній колега, працювали в одному театрі у Донецьку. Міша сьогодні каже: "Ми (донецькі сепари) в Україну тепер ніколи не повернемося, після того, що вона з нами зробила, ми їй ніколи не пробачимо". Тепер він несе донецьким дітлахам ДНРівську пропаганду", - написала вона.

Опублікував: Олег Устименко

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...