Хіти тижня. В Україні скоїв самогубство відомий футбольний тренер

На офіційній сторінці футбольного клубу "Фортуна" опубліковані слова співчуття рідним і близьким Корнійчука.

Ілюстрація: ЗМІ

У Бердичеві на Житомирщині наклав на себе руки тренер футбольного клубу "Фортуна" Сергій Корнійчук. У понеділок, 14 травня, 43-річного чоловіка знайшли повішеним навпроти його будинку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Berdichev.Biz.

За інформацією видання, на тілі Корнійчука не було виявлено слідів боротьби або насильства, які давали б підстави говорити про вбивство.

У свою чергу у поліції Житомирщини підтвердили інформацію про самогубство футбольного тренера. "14 травня близько 9 години у поліцію надійшло повідомлення про те, що в місті Бердичів на території власного домоволодіння покінчив життя самогубством місцевий житель, 1975 р. н. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Тіло було направлено на медичну експертизу", – розповіли правоохоронці.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...