Хіти тижня. "В Україну повертаються 90-ті!" - Валерій Ананьєв

Люди багато років офіційно працювали, розвивали свій бізнес, платили податки. І раптом з’явились якісь уй@бки, і вирішили, що можуть забирати у людей гроші та погрожувати їх сім’ям.

Тиждень тому (23 травня.-ПУ) мені передали недолугий привіт з дев’яностих, розбили голову, хотіли пограбувати, але натомість отримали по пиці. А вчора ще один привіт, трохи серйозніше. Мій близький товариш з Дніпра подзвонив і розповів, що до нього в тату-студію прийшли чотири чоловіки, погрожували його дитині, і вимагали, щоб він платив їм щомісяця 1000 доларів… «за захист». З різницею в пів години, вони об’їздили декілька студій, і хтось навіть погодився платити. На наступний день до студії прийшло якесь чмо і почало махати пістолетом біля вітрини і кликати власника. Через хороших людей вдалося вияснити, що це люди місцевого товариша «Мазепи», який в свою чергу підпорядковується іншому товаришу, якому, як мені пояснили, належить пів міста. Його ім’я поки що називати не буду.

Два майстри «опустили руки». Кидають студії, залишають країну і будуть починати працювати за кордоном. Люди багато років офіційно працювали, розвивали свій бізнес, платили податки. І раптом з’явились якісь уй@бки, і вирішили, що можуть забирати у людей гроші та погрожувати їх сім’ям.
Мені навели в приклад декілька ситуацій, в яких зрозуміло, що до поліції звертатись немає сенсу.

Тому хочу звернутись до Borys Filatov. Зрозуміло, що ви якимось чином намагаєтесь підтримувати «баланс» у місті. Але, будь ласка, якщо Ви можете, вплиньте на ситуацію. Мені здається, ніхто не зацікавлений в тому, щоб з міста тікав чесний бізнес. А я спробую докласти максимальних зусиль, щоб ця ситуація стала публічною з усіма відповідними наслідками.

Від себе, щиро усіх прошу, напишіть будь-який коментар, лайкніть і репостніть цю публікацію.

P.S. На фото один з чотирьох, хто ходили і вимагали гроші. Є ще відео з камер спостереження, але я не хочу підставляти студії, які надали мені матеріал.

Опублікував: Артем Ервін

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...