Хіти тижня. "Вы всё врёте!": "Найкрасивіша вболівальниця" РФ заявила, що не знімалася в порно

Зірка ЧС 2018 Наталія Немчинова не стала заперечувати, що знайдені на просторах мережі відверті фотографії належать їй.

Наталія Немчинова. Фото: rusjev.netРосіянка Наталія Немчинова, визнана «найкрасивішою вболівальницею» країни, спростувала пов'язані з нею чутки про зйомки в порнофільмах. Вона розповіла про своє життя в інтерв'ю, повідомляють Патріоти України.

Вболівальниця заявила, що ніколи не знімалася в порнографічних фільмах, а також назвала брехнею всі домисли щодо її кар'єри в подібному кіно. Однак Немчинова не стала заперечувати, що знайдені на просторах мережі відверті фотографії належать їй: раніше вона підробляла моделлю.

За словами дівчини, інтимні знімки публікував її колишній хлопець. «П'ять років тому у мене був молодий чоловік. Ми розлучилися. Він почав мстити. Скинув одне відео в інтернет, і з тих пір пішло-поїхало, як снігова куля. Ось тоді він і виклав всі мої знімки», - розповіла вболівальниця.

Вперше на відверті фото і відео звернули увагу ще на чемпіонаті Європи 2016 року, однак на той момент історія не отримала такого широкого розголосу. Дівчина неодноразово намагалася видалити знімки, звертаючись до адміністрації деяких ресурсів, однак ці дії не допомогли. «Вдалося закрити деякі групи, де поширили мої фото, але видалити фотографії скрізь не вийшло. Мені пояснили, навіть якщо на одному ресурсі їх видалять, то фотографії потім все одно десь випливуть», - говорить жертва порнопомсти.

Під час інтерв'ю вболівальниця згадала і про історію з Першим каналом. Дівчина посміялася над тим, що її фотографії видалили з сайту телеканалу і заявила, що спокійно ставиться до таких речей.

Немчинова також розповіла, що у неї є вища гуманітарна освіта, а працює вона зараз в фітнес-клубі.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...