Хіти тижня. "Вам станет стыдно за то, что до сих пор в Украине работают "Сбербанк России", ВТБ и прочая ср*нь страны-агрессора": Кондратюк різко висловився про українців

За словами телеведучого, після перегляду фільму "Темні часи", який оповідає про перший і вирішальний крок Вінстона Черчілля на посаді прем'єр-міністра Великобританії в роки Другої світової війни, українцям стане соромно за нинішню ситуацію в Україні.

Такою думкою на особистій сторінці в Facebook поділився український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк, передають Патріоти України.

"Я думаю, що коли ви подивитесь фільм "Темні часи", вам стане соромно за те, що до сих пір в Україні працюють "Сбербанк Росії", ВТБ, заправки ТНК та інша ср*нь країни-агресора. А також ви зрозумієте, що зухвалість Кремля по відношенню до України тримається на мільйонах українських-працівниках, які продовжують працювати в РФ", - зазначив він.

При цьому Кондратюк вказав на ще один важливий нюанс. "Порошенко - далеко не Черчілль! Але і українцям в масі своїй до англійців - "як до Києва рачки"!!!" - наголосив продюсер.

Користувачі соцмережі стали дискутувати про фільм і наведені вище слова Кондратюка. "Фільм дуже сильний, але для переважної більшості, тих, які весь сеанс жерли сухарі під нього на весь кінотеатр, це "якась нудятіна", і тих, яким "Сбербанк" і ТНК це "ачотакова це Порошенко воює", їм же град у будинок не влетів", - зазначили в одному з коментарів.

Опублікував: Олег Устименко

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...