Хіти тижня. Вандали в масках зупинили поїзд "Укрзалізниці" і не давали поновити рух, поки не довершили свою брудну роботу

Група молодих людей у балаклавах зупинила приміський електропоїзд сполученням Дніпро – Балівка, відкривши кінцевий кран гальмівної магістралі на хвостовому вагоні, і розмалювала вагони графіті.

Інцидент стався на зупиночній платформі 52-й кілометр перегону Кам’янське – Балівка, - повідомляється на сайті Укрзалізниці, передають Патріоти України.

Молоді люди не дали помічнику машиніста відновити тиск у гальмівній магістралі, поки не розмалювали графіті всі шість вагонів електропоїзда.

Вимушена зупинка приміського потягу склала 22 хвилини, до кінцевого пункту маршруту – станції Балівка – він прибув із запізненням на 19 хвилин.

Поїзд тимчасово усунуть від курсування, щоб перефарбувати вагони. За попередніми підрахунками, вартість цих робіт з використанням двокомпонентної фарби досягне 200 тис. гривень.

Опублікував: Олег Устименко

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...