Хіти тижня. "Вата" переможна: Рейтинг визначив кращого міського голову України

Харківський міський голова Геннадій Кернес другий рік поспіль очолив рейтинг мерів за рівнем довіри жителів.

Соціологічна група «Рейтинг», на замовлення Міжнародного республіканського інституту, провела відповідне опитування, передають Патріоти України.
При оцінці роботи місцевої влади Кернес набрав 75% голосів опитаних жителів міста, і цей показник, за даними соціологів, за 2017-2018 покращився.

Також, в десятку кращих мерів увійшли також керівники Івано-Франківська (73%), Маріуполя (71%), Чернігова (70%), Одеси та Вінниці (по 68%), Хмельницького (58%), Тернополя та Черкас (54%), а також Львова (53%).

Рейтинг задоволеності місцевою владою очолила Маріупольська міськрада, роботу якої оцінили 65% городян. У трійку лідерів увійшли також Харків (63%) та Івано-Франківськ (62%).

Опитування є щорічним дослідженням ставлення громадян до місцевого самоврядування і муніципальних послуг і був проведений соцгрупою «Рейтинг» у 22 облцентрах України на підконтрольній Україні території, а також в Маріуполі і Сєвєродонецьку. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 тис. респондентів, статистична похибка для кожного міста не перевищує ± 3,5%.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...