Хіти тижня. Важливий процес: "Гібриди" "ЛНР" передали Україні 60 осіб (фото)

Терористи "ЛНР" у місті Щастя передали українській стороні 60 осіб, які перебували в пенітенціарних установах тимчасово окупованої Луганської області, повідомляють Патріоти України.

Тепер вони продовжать відбувати покарання на підконтрольній Україні території, розповіла у Facebook Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.

"60 громадян України, які були засуджені або не були засуджені, але містилися в колоніях, СІЗО Луганська", – розповіла вона.

Омбудсмен додала, що 20 із 60 особисто зверталися з проханням відбувати покарання на підконтрольних уряду територіях, інші 40 – зверталися в колонії. До 10 осіб вже завершили відбувати своє покарання – їх звільнять.

Денісова повідомила, що деякі з ув'язнених хворі на туберкульоз. "Наступного разу ми будемо забирати наших громадян у кінці квітня", – зазначила Денісова.

Омбудсмен підкреслила, что що за останні три місяці вдалося перемістити з непідконтрольної уряду України території Луганської області 135 ув’язнених, 22 із яких вже звільнені у зв’язку із закінченням терміну відбування покарання.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...