Хіти тижня. Важить понад 17 кг: На Київщині знайшли велетенський гриб (фото)

На Київщині у селі Дрозди люди знайшли гриб-дощовик, величезні розміри якого вражають. Вага гриба становить 17 кілограмів 750 грамів, повідомляють Патріоти України.

У Національному реєстрі рекордів України заявили, що заявка на реєстрацію знайденого гриба не надходила. При цьому в організації сповістили, що раніше зафіксовані гриби-рекордсмени мали менші розміри, аніж ця знахідка з Київщини.

"Ми бачили цю інформацію. Але, на жаль, цього велетня не було внесено до Національного реєстру рекордів. Заявка на таку реєстрацію не надходила", – розповіла керівниця реєстру Лана Вєтрова.

Джерело: ТСН.ua

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...