Хіти тижня. Вбиває молодість: Вчені назвали найнебезпечніший алкогольний напій

Доктор медицини зі США Марк Меноласкіно розвіяв міф про користь для здоров'я червоного вина.

Учений довів, що вживання цього напою у великих кількостях загрожує розвитком деменції, деяких видів раку, депресії, а також негативно впливає на роботу серця, передають Патріоти України з посиланням на "Сегодня".
Думку доктора Меноласкіно підтверджує фахівець з терапевтичної натуропатії Ізабель Шаркар, яка назвала червоне вино гіршим алкогольним напоєм для шкіри. Згідно з її висновками, червоне вино є гіршим ворогом шкіри з усіх існуючих алкогольних напоїв. "Червоне вино викликає запалення шкіри, почервоніння, набряки і плями. В цьому почасти винен цукор, який міститься у вині та інших алкогольних напоях - переважно, лікерах та коктейлях, в які додають солодкі сиропи або соки", - говорить вона.
Алкоголь в будь-якому вигляді викликає акне і тьмяність шкіри, а також пошкодження клітин шкіри, провокуючи передчасне старіння і зморшки, стверджує Ізабель Шаркар в коментарі The Independent.
Щоб зберегти здоров'я, красу і молодість шкіри, вона рекомендує виключити коктейлі, вино та інші алкогольні напої з добавками і цукром, і віддавати перевагу "чистому міцного алкоголю" (наприклад, горілці), який завдає найменшої шкоди, якщо вживається в помірних кількостях.

Також, щоб знизити негативні наслідки вживання алкоголю, вона рекомендує пити багато очищеної води, щоб уникнути зневоднення і активно зволожувати шкіру, щоб позбутися від сухості і тьмяності.

Опублікував: Олег Устименко

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...