
Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
УЄФА (Союз європейських футбольних асоціацій) оштрафував польський футбольний клуб «Легія» за те, що його фанати вигукували образливі гасла й розгорнули банер «Пам’ятаємо про Волинь» під час футбольного матчу між українською командою «Шахтар». Про це п...
У Хмельницькому суд відправив під цілодобовий домашній арешт голову громадської організації «ЗОО Захист» Сергія Пальохіна, підозрюваного у жорстокому поводженні з тваринами (ч.3 статті 299 Кримінального кодексу). Про це повідомляють Патріоти України з ...