
Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Іноді трапляються ситуації, коли повістка з територіального центру комплектування надходить людині саме в той момент, коли вона перебуває на лікарняному. У результаті військовозобов’язаний фізично не може з’явитися у ТЦК та СП у зазначений термін, і фо...
Вільнюський окружний суд 24 листопада призначив громадянину України Даніїлу Бардадиму покарання у вигляді трьох років і чотирьох місяців позбавлення волі за підпал магазину Ikea у столиці Литви Про це повідомляє литовське видання LRT, передають Патріот...