Хіти тижня. Вбиває! Вчені розповіли про небезпеку шашлику

Протягом чотирьох років вчені спостерігали за 100 тисячами осіб - у період від 12 до 16 років.

Ілюстрація: smakotainfo.com

Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.

На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.

"Хоче прибрати": Кошовий розповів про проблеми в оточенні Зеленського

вівторок, 19 листопад 2019, 10:14

Євген Кошовий, актор студії "Квартал 95" і друг Володимира Зеленського, розповів про те, що відбувається в оточенні президента України. Він зазначив, що Зеленський зараз придивляється до деяких людей, щоб звільнити. Про це Кошовий повідомив в авторські...

"С мясом по жизни, Или почему с возрастом не стоит отказываться от колбасы и котлет", - вчені

вівторок, 19 листопад 2019, 9:59

"Достигнув определенного рубежа, люди стараются пересмотреть свое меню и сделать его полезнее. И многие в первую очередь отказываются от мяса, потому что слышали где-то от кого-то, что оно не так уж полезно для здоровья", - йдеться у популярному блозі,...