
Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Другий президент України Леонід Кучма заявив в інтерв'ю "ВВС News Україна", що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну його сім'я живе у Києві. Редакція зазначає, що відповіді надано письмово, а не в живій розмові, передають Патріоти Ук...
Телеведуча та акторка Леся Нікітюк і воїн ЗСУ Дмитро Бабчук повідомили, що похрестили чотиримісячного сина, і розсекретили його ім'я, передають Патріоти України. Таїнство хрещення відбулося у Михайлівському Золотоверхому соборі у Києві. Бабчук вже поді...