Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Громадська організація Nordic Ukraine Forum домоглася, щоб організатори концерту російської оперної виконавиці Юлії Лежньової скасували її виступ у шведському місті Ytterjärna. Про це вони повідомили 9 жовтня у Facebook, передають Патріоти України. . ...
Головний тренер клубу «Дубай Юнайтед» та чемпіон світу з футболу Андреа Пірло підписав контракт з російською букмекерською компанією Fonbet, інформують Патріоти України. Fonbet в Instagram повідомив, що Пірло став його амбасадором. «Ciao, Andrea Pirlo....