
Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Поліція затримала 43-річного мешканця Вінниці, який підозрюється у сексуальному насильстві щодо 12-річної дівчинки. За інформацією слідства, вінничанин, який є приватним підприємцем, спершу спілкувався з дитиною у месенджері, а потім вчинив злочин під ...
Син колишнього народного депутата, ексрадника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Михайла Апостола отримав виключну ліцензію на використання авторських прав на всі картини легендарного художника Івана Марчука терміном на 100 років, повідомляють Па...