
Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
У віці 66 років після тривалої хвороби у Львові помер співак і композитор, народний артист України Степан Гіга. Про це повідомило видання ВВС News Україна с посиланням на джерело у владі Львова та на львівській хор Гомін, передають Патріоти України. «С...
У Польщі впровадиди суворі правила дорожнього руху, зокрема посилили покарання за перевищення швидкості. У випадку порушення ПДР водіїв можуть не лише позбавити водійських прав, але посадити за ґрати. Подібні зміни варто знати українським водіям, які п...