Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Дуже часто за споживанням російського контенту не стоїть свідомий вибір, не стоїть українофобія, не стоїть заперечення українства. Про це заявив український письменник, музикант та військовослужбовець Сергій Жадан в інтерв'ю проєкту "Люди змін з Лесею ...
Для здобувачів вищої освіти за медичними та фармацевтичними спеціальностями збираються відновити обов’язкову військову підготовку. Про це йдеться у законопроекті 13276 про внесення змін до статті 11 Закону «Про військовий обов’язок і військову службу» ...