
Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Навіть за 40 років стажу пенсія може залишатися невисокою, якщо офіційна зарплата працівника була низькою. Формула розрахунку пенсії в Україні враховує і стаж, і зарплату, але їхня вага нерівнозначна, передають Патріоти України. Так, пенсія за віком в ...
Росіяни все активніше економлять на продуктах і переносять покупки у формат жорстких дискаунтерів через погіршення економічної ситуації. Про розповіла президентка групи X5 (мережі "Пятёрочка", "Перекресток" тощо) Катерина Лобачєва, пише The Moscow Time...