Хіти тижня. Вбивав українців і живе у Києві: Викрито бойовика "ДНР" (фото)

У мережі з'явилася інформація про те, що бойовик ДНР Олександр Ігнатишин на сьогоднішній день живе в Києві. Про це йдеться на сторінці спільноти "Бувало і краще" в Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Пишу коротко: Ігнатишин Олександр Валерійович. Людина живе в Києві, і має пропуск в ОРДЛО. Всі дані по ньому завтра передам до усіх можливих інстанцій, але всім зрозуміло, що питання вирішуватимуть на рівні ВР. Хтось із нас двох тепер залишиться на свободі/живий... ", - йдеться в повідомленні.

До того, ж, згідно з інформацією, терорист "відмінно себе почуває". "Він не просто живе, він офіційно проживає, працює... У нього номер телефону коштує дорожче, ніж цей ноутбук, з якого я зараз пишу. Йому продовжують пропуск в ОРДЛО. Я в а*уї", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією "миротворця", що Олександр Ігнатишин (14.06.1986) - бойовик НВФ. У період з 2014 по січень 2015 року було активним учасником незаконних воєнізованих формувань ДНР, діяв на території м Донецьк, в основному здійснював грабіж і вбивства мирного населення, продавав наркотичні речовини та прекурсори.

У січні 2015 року виїхав на територію РФ, звідки за підробленими документами в'їхав в Україну. Може мати паспорт громадянина РФ на ім'я Ігнатишин А.В., уродженця Челябінська. Використовує псевдонім Умар Еремян. Особливі прикмети: татуювання (див. фотографії).

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...